Efikasna komunikacija čini osnovu svakog uspešnog odnosa, bilo ličnog ili profesionalnog.  Od načina na koji se ophodimo prema sebi, preko partnerskih odnosa, do posla, počinje i završava se komunikacijom. Kada savladamo ovu veštinu oslobađamo se strahova, strepnji, nesigurnosti i nerazumevanja i počinjemo da živimo bez ograničenja.

Naši životi i poslovi oslanjaju se na komunikaciju koja nas vodi tamo gde želimo da budemo. Problemi nastaju kada komunikaciju prihvatamo kao nešto što se podrazumeva,  kada nismo svesni kako komuniciramo sa drugima i zašto to radimo na taj način.

Komunikacijom utičemo na svoj život i živote onih koji nas okružuju. Način na koji zvučimo, govorimo i artikulišemo ono što govorimo i način na koji slušamo i razumemo druge je ključan ako želimo da napredujemo pojedinačno, u paru, u poslu ili kao društvo.

Moja misija kao sociologa, komunikologa i trenera je da vam pomognem da postignete  više samopouzdanja i uspeha, da naučite da efikasno komunicirate kako bi mogli da živite život o kakvom sanjate.

Bez obzira da li tražite jednostavne smernice za interakciju sa najbližima ili su vam potrebni saveti za poslovnu komunikaciju, napraviću paket koji će odgovarati vašim potrebama. Mogu vam pomoći  ličnim i profesionalnim alatima koji će vas naučiti kako da poboljšate svoju komunikaciju i postanete efikasniji, upečatljiviji i srećniji.

Više o meni saznajte ovde

mr Dragana Perković Antić

SA BLOGA

SA BLOGA

Online kursevi

Mentorio online program namenjen je mladim liderima koji žele da izgrade dugoročan uspeh. Odlikuje ga jednostavnost, aktivno učenje i zabava. Naučite tačno ono što vam je potrebno bez suvišnih informacija, učite aktivno uz pomoć kartica i zabavite se. Ovo je jedna od najefikasnijih metoda učenja liderskih veština!

SAZNAJTE VIŠE
SAZNAJTE VIŠE

 

KREIRAJMO ZAJEDNO BOLJI SVET!

 

 

 

PREUZMITE POKLON

 

Preuzmite besplatnu e knjigu sa efikasnim vežbama za jačanje samopouzdanja!

privacy Poštujem vašu privatnost i nikada neću zloupotrebiti vaše podatke

KONSULTACIJE

 

Rezervišite  privatne konsultacije sa mnom, napraviću vam jasnu analizu i strategiju za unapređenje vaših ličnih ili profesionalnih veština.

Za  konsultacije i zakazivanje treninga možete me kontaktirati ovde

DRUŠTVENE MREŽE

 

Pratite Dragana Perković na društvenim mrežama